دسته : کشاورزی
فرمت فایل : word
حجم فایل : 16 KB
تعداد صفحات : 10
بازدیدها : 627
برچسبها : هواپیمای سم پاش تحقیق هواپیمای سمپاش
مبلغ : 2000 تومان
خرید این فایلتحقیق دانلودی کشاورزی در مورد هواپیمای سم پاش و بررسی ادوات سمپاشی هوایی
بخشهایی از تحقیق دانلودی:
محصولات کشاورزی از زمان کاشت تا هنگام برداشت و مصرف بطور دائم در معرض هجوم انواع گوناگون آفات و امراض گیاهی هستند. همه ساله مقادیر بسیار زیادی از آذوقه بشر در اثر حمله آفات و امراض گیاهی از بین می روند. بنا به گفته یکی از دانشمندان انسان ریزه خوا سفره حشرات است. بنابراین نگهداری و مراقبت از محصولات کشاورزی و مراقبت از آنها و همچنین مبارزه با آفات و امراض گیاهی در کلیه مراحل از جمله وظائف ضروری بشر می باشد. ...
برای اولین بار در سال 1300 هجری شمسی اولین آزمایش سمپاشی هوایی بمنظور از بین بردن آفات باغهای میوه انجام گرفت و پس از آن کار سمپاشی با هواپیما بسرعت پیشرفت کرد. در سال 1304 چندین شرکت سمپاشی هوایی شروع به کار کرد و تکنیک کار بتدریج تکمیل گردید.
اولین بار در سمپاشی هوایی استعمال سم به شکل گرد مورد توجه قرار گرفت. زیرا محلول پاشی به علت سنگین شدن هواپیما و تکمیل نبودن ساختمان هواپیماهای سمپاش برای محلول پاشی غیر عملی بود و صرفه اقتصادی نداشت. گردپاشی هم تابع روش خاصی نبود. در سمپاشی های اولیه کیسه های سم از پنجره یا دریچه کف کابین هواپیما به وسیله کمک خلبان بر روی مزرعه پخش می گردید اجباراً پخش گرد سم به این شکل ناهمگن و غیریکنواخت انجام می شد.
...
سمپاشهای هوائی از نظر بعضی اجزاء تشکیل دهنده تفاوت چندانی با سایر انواع محلول پاشها ندارند. روی این اصل در زیر قسمتهایی از محلول پاشهای هوائی را که با سایر دستگاههای محلول پاش متفاوت می باشد شرح داده می شود.
1-سرعت عمل در مبارزه با آفات شرط بسیار مهمی می باشد و سمپاشی به وسیله هواپیما دارای سرعت کافی در هنگام کار می باشد. با توجه به راندمان کار سمپاشی هوائی استفاده از هواپیما در طغیانهای شدید آفات تنها وسیله موثر و مطمئن برای مبارزه می باشد.
2-درموقع سمپاشی، هواپیما با محصول تماس ندارد . بنابراین ایجاد ضایعه و تخریب محصول پیش نخواهد آمد.
3-خطر مسموم شدن کارگر سمپاش به حداقل می رسد.
...
نازل در سمپاش هوایی مجهز به یک ضامن لاستیکی می باشد. در حالتی که فشار پمپ از حالت معینی پایین تر باشد مجرای عبور سم در نازل را مسدود می کند و مانع خروج سم از آن می گردد حالت بسته بودن مجرای نازل تا هنگامیکه فشار پمپ به حد مطلوب برسد ادامه خواهد داشت. نازل دارای اندازه های مختلف می باشد که توسط شماره ای مشخص می گردد .
...
سمپاشی هوایی با هلی کوپتر اولین بار در سال1316 هجری شمسی بر علیه آفات و امراض گیاهی مورد آزمایش قرار گرفت و اهمیت آن آشکار گردید. عمل سمپاشی با هلی کوپتر از نظر ساختمان سمپاش و شرایط کاملاً مانند سمپاش های هواپیما است ولی دارای امتیازاتی بشرح زیر می باشد:
1-سرعت حرکت هلیکوپتر در هنگام سمپاشی از صفر تا هشتاد کیلومتر در هر ساعت قابل تغییر است.
2-ذرات سم که از نازل خارج می شود در اثرکوران هوای ایجاد شده توسط ملخ های هلی کوپتر بشدت بسوی پایین و روی زراعت کاشته شده رانده می شود
...
عناوین مطالب تحقیق دانلودی:
مبارزه شیمیایی
هواپیماهای سمپاش
تاریخچه سمپاشی با هواپیما
محلول پاشی با هواپیماهای سمپاش و ساختمان سمپاش هوائی
نازل در سمپاش هوائی
پمپ سمپاش هوائی
پمپ از نوع دوار سانتریفوژ
مخزن سم
لانس یا بوم
کیفیت سمپاشی هوائی
محاسن سمپاشی هوائی
اشکالات و معایب سمپاشی با هواپیما
هلیکوپترهای سمپاش
بعضی از انواع دیگر ادوات سمپاش هوائی
خرید و دانلود آنی فایل