دسته : -پاورپوینت
فرمت فایل : powerpoint
حجم فایل : 1589 KB
تعداد صفحات : 29
بازدیدها : 152
برچسبها : دانلود تحقیق پیشینه تحقیق
مبلغ : 2700 تومان
خرید این فایلتاریخچه و مناطق انتشار بیماری بلایت باکتریای پنبه یکی از مهمترین عوامل خسارتزای پنبه می باشد وتقریباً در تمامی مناطق پنبه خیز دنیا وجود دارد و از بیماریهای مهم پنبه در کشورهای هند ، پاکستان ، چین ،جنوب شرقی آسیا ،آمریکای جنوبی،استرالیا ، اروپا ، آفریقا ، تاجیکستان ، ترکمنستان ، آذربایجان وازبکستان می باشد .این بیماری برای اولین بار در دنیا در سال 1891توسط ژرژ آتکینسون از آلاباما گزارش شده است، که او ابتدا این بیماری را زنگ سیاه و سپس لکه زاویه ای برگ پنبه نامگذاری کرد . در ایران این بیماری در سال 1338 توسط دفتری از تالخونچه اصفهان گزارش شده است .این بیماری در استانهای شمالی تا کنون مشاهده نشده بود ولی در سال 1383 در استان گلستان گزارش شد. این بیماری به نامهای ساق سیاه پنبه ، پاسوزک ، کولی و بلایت باکتریایی پنبه نامیده می شود
...
منبع آلودگی معمولاً از بذر و بقایای گیاهی تأمین می شود و گیاهان آلوده از این منابع آلوده کننده به عنوان کانونهای ثانویه بیماری به شمار می روند. بر اساس تحقیقات انجام شده بیمارگر قادر است در روی الیاف پنبه و بذر به مدت 56 ماه زنده بماند وهمچنین بیمارگر قادر است در اندام های تازه گیاه به مدت 5 تا 6 ماه دوام آورد .
گیاهان آلوده ای نیز که به صورت خودرو و از بذرهای سال قبل مزرعه و زودتر از گیاهان اصلی سبز می شوند منبع آلودگی در مزرعه هستند .
...