دسته : پزشکی
فرمت فایل : word
حجم فایل : 30 KB
تعداد صفحات : 36
بازدیدها : 323
برچسبها : تحقیق مولتیپل اسکلروزیس نقشهای پرستاری
مبلغ : 3000 تومان
خرید این فایلموضوع تحقیق بررسی تأثیر آموزش نقشهای پرستاری، بر میزان آگاهی و نگرش پرستاران، پیرامون مراقبت از مبتلایان به مولتیپل اسکلروزیس در بیمارستانهای آموزشی وابسته به دانشگاه های علوم پزشکی شهر تهران 1382.
مقدمه:
مشکلات بهداشتی مزمن در تمام سنین افراد را تحت تأثیر قرار می دهد و در سنین بسیار کم، میانسالی، یا سالخوردگی بروز می کند از جمله این مشکلات: بیماریهای دستگاه عصبی می باشد که در صورت بروز بیماری، بهبودی از آن بکندی صورت می گیرد، سیر این بیماریها قابل پیش بینی نبوده و مشکلات و مسائل مربوط به دستگاه عصبی، با گذشت زمان تغییر شکل می دهند و روی تمام جوانب زندگی اثر می گذارند. جهت کنترل و درمان این بیماریها به تیم چند مسئولیتی ماهر و مجرب نیاز می باشد.
اهمیت پژوهش:
همانطورکه می دانیم مشخصه بارز بیماری MS غیرقابل پیش بینی بودن آنست که بوسیله عودهای مکرر و بهبودیهای نسبی و مکرر آن و یا پیشرفت آن بارزتر می شود و طیف گسترده ای از علائم را برای خود ایجاد می کند برخی از مبتلایان حداقل این مشکلات را دارند و برخی دیگر همه این مشکلات را و این علائم ممکن است در ابتدا ظاهر شده و سپس از بین رفته و مجدداً تکرار شود یا آنکه درطول زندگی فرد دیگر تکرار نگردد. بسیاری از این علائم به درمانهای فارماکولوژیک و غیر فارماکولوژیک پاسخ می دهند لذا مدیریت و تدبیراندیشی صحیح درمورد علائم MS باید هدف نهایی متخصصان سلامتی و بهداشت باشد. درمان این علائم نیاز به همکاری تیم چند تخصصی دارد و پرستاران بعنوان یکی از اعضاء این تیم، نقش کلیدی برای آموزش بیمار و خانواده آنها، درمان علائم و حمایت آنها به عهده دارند.
پرستاران برای انجام موثر و با موفقیت این نقشها، نیاز به حمایت و آموزش مستمر دارند.
با توجه به نکات فوق، پژوهشگر معتقد است اهمیت این پژوهش از جنبه های مختلف قابل بررسی می باشد منجمله:
نقش درمانی و مراقبتی پرستاری: از آنجائیکه پرستاران بیشترین بخش و فضای گروههای پزشکی را تشکیل می دهند و رابطی برای تبادل اطلاعات بین بیمار و پزشک می باشند می توان گفت: پرستاران فرصتهای زیادی را در اختیار دارند، تا اهمیت درمان را برای بیماران مورد تأکید و توجه قراردهند چرا که ناتوانی جسمی، اختلالات فهمی و درکی و سیرغیرقابل پیش بینی بیماری و ناامیدی موجب می شود که حتی بیمارانیکه بیشترین اشتیاق به درمان شدن را دارند به سختی بتوانند به برنامه ای مدون برای درمان دست یابند. همچنین پرستاران موظفند که مداخلات آموزشی توانمند را توسعه داده و آن را با حضور حمایتگرانه تلفیق نمایند تا بتوانند بیشترین تأثیر را برادامه درمان داشته باشند.
فهرست مطالب تحقیق
بیان مسئله
اهداف پژوهش
هدف کلی
اهداف جزیی
فرضیه های پژوهش
تعریف واژه ها
پیش فرضها
محدودیتهای پژوهش
محدودیتهای در اختیار پژوهشگر
محدودیتهای خارج اختیار پژوهشگر
اهمیت پژوهش
منابع فارسی
منابع انگلیسی
خرید و دانلود آنی فایل