دسته : حسابداری
فرمت فایل : word
حجم فایل : 1549 KB
تعداد صفحات : 36
بازدیدها : 336
برچسبها : كفایت سرمایه داراییهای اعتباری مدیریت پورتفولیو
مبلغ : 3500 تومان
خرید این فایلمفاهیم قواعد جدید کفایت سرمایه برای مدیریت پورتفولیوی داراییهای اعتباری
چکیده:
در طی چند سال گذشته یک بحث گسترده بین افراد متخصص و دانشگاهیان راجع به اینکه آیا یک روش مدیریت پورتفولیو می تواند با بانکها در مدیریت بهتر ریسک سرمایه کمک کند و اینکه چگونه روش مدیریت پورتفولیو برای سهامداران ارزش ایجاد می کند، وجود داشته است. در این مقاله، نویسندگان می گویند که چهار محرک وجود دارد که بانکها را ملزم می کنند که به هنگام مدیریت دارایی های اعتباری از حالت معاملاتی به یک روش که بیشتر شبیه به مدیریت پورتفولیو است حرکت کنند. این چهار محرک عبارتند از : تغییرات ساختاری در بازارهای اعتباری، ناکارآمدی انتقال ریسک به بازارهای وام دهی، افزایش سطح بدهی در ایالات متحده و تغییرات پیشنهاد شده برای کفایت سرمایه. نویسندگان در ادامه هیچ تغییر همزمانی در قواعد مربوط به کفایت سرمایه مشاهده نکردند به عنوان اولین قدم آنها به سمت همگرایی بین ریسک سرمایه و ترتیب سرمایه برای ریسک سرمایه حرکت کرده اند این تغییرات مستلزم آن است که بانکها به تلاشهای خود برای ایجاد اولین کلاس از مهارتها و توانمندیهای مدیریت پورتفولیو شتاب دهند، به کسب بهترین روش مدیریت پورتفولیوی اعتباری از طریق فرصتهای جذاب برای ایجاد ارزش سهامداران و قادر شدن بانکها در رقابت موفقیت آمیز، پاداش داده می شود.
کلمات کلیدی : قواعد سرمایه، مدیریت پورتفولیو، ریسک اعتباری
- شناسایی تکنیکهای مدیریتی برای حذف ناکارآمدی ها یا مخاطره عدم تعادل در پورتفولیو
روش های متعددی وجود دارد که از طریق آنها PM می تواند عملکرد یا موازنه مجدد وضعیت ریسک /پاداش یک پورتفولیو را افزایش دهد. بااینحال تمامی این تکنیکها عموماً مستلزم ابزارها و مهارتهای نسبتاً حرفه ای مدیریت ریسک اعتبار هستند. بسیاری از تکنیکهایی که به نظر جذاب می آیند ممکن است در واقع هنگام تجزیه و تحلیل صحیح جذاب نباشند برای مثال اعتیاد به دانستنی های مبهم CLOها که در آن برخی از این بانکهای تجاری در انتقال ریسک واقعی به روش معنادار ناتوان هستند باعث جذب کامل و غیر قابل اجتناب از پوشش زیان اولیه و نرخهای پایین تر یا trancheهای بررسی نشده می گردد. در برخی حالات، SCLO ممکن است ریسک کلی پورتفولیو را افزایش دهند در حالی که موفق به کاهش شرایط سرمایه تعادلی شده باشند.
ارتباط مدیریت پورتفولیو با سر منشأها احتمالا باعث ترکیب مؤثرتری از پورتفولیو و پرونایلهای جذابتری از ریسک / پاداش خواهد شد. ابتدا بخش مدیریت پورتفولیو نگاهی اساسی به گرایشات در بازار اعتبار دارد. PM عمدتا به بهترین مواردی تجهیز شده است که می تواند اولین انحرافات در برتر شدن کیفیت اعتبار در بخشهای خاصی از اعتبار را تشخیص دهد. دوم، مدیریت پورتفولیو پاداشی که در اختیار دارد و نزدیکی به بازار توزیع می تواند در برخی مواقع خاص واحدهایی را ایجاد کند که متعهد به انجام عملیاتی گردند که حتی این عملیات منطبق با وضعیت ریسک بانکها نبوده و یا از محدوده های از قبل تنظیم شده شرکا تجاوز کند. سوم مدیریت پورتفولیو پاداش خود با مشکلات موجود بین صنایع مختلف سر و کار داشته و می تواند به انتخاب معیاری مناسب کمک کرد. و عملیات تعهد شده را تجزیه و تحلیل کندو اینکار می تواند به پایین نگه داشتن تلفات و زیانهای اعتبار کمک کند.
The implications of the new capital adequacy rules for portfolio management of credit assets
Over the past several years, there has been an extensive discussion among practitioners and academics about whether and how a portfolio management approach could help banks to better manage risk capital and create shareholder value. In this article, the authors argue that there are four key drivers which require banks to move from a transactional to a more portfolio management like approach when managing credit assets. These are: structural changes in the credit markets, ineciencies of risk transfer in lending markets, ballooning debt levels in the US, and the proposed changes for capital adequacy. The authors see the latter not as a one-time change in capital adequacy rules, but more as a ®rst step towards full convergence between risk capital and regulatory capital for credit risk. These changes require banks to accelerate their eorts to build ®rst class portfolio management skills and capabilities. Achieving best practice credit portfolio management is rewarded with attractive opportunities for shareholder value creation and enables bank to successfully compete going forward. Ó 2001 Elsevier Science B.V. All rights reserved.
خرید و دانلود آنی فایل