پایان نامه مشکلات رابطه والدین با دختران در سن بلوغ

پایان نامه مشکلات رابطه والدین با دختران در سن بلوغ پایان نامه مشکلات رابطه والدین با دختران در سن بلوغ

دسته : روانشناسی و علوم تربیتی

فرمت فایل : word

حجم فایل : 218 KB

تعداد صفحات : 106

بازدیدها : 332

برچسبها : دوره بلوغ سن بلوغ دختران نوجوانی

مبلغ : 12500 تومان

خرید این فایل

دانلود پروژه تحقیقاتی و پایان نامه با عنوان بررسی مشکلات رابطه ی والدین با دختران در سن بلوغ

پروژه تحقیقاتی رشته علوم تربیتی (مدیریت آموزشی و برنامه ریزی درسی) جهت اخذ درجه کارشناسی، پایان نامه با عنوان بررسی مشکلات رابطه ی والدین با دختران در سن بلوغ

چکیده

بلوغ مرحله ای از زندگی است که در آن، فرد تکامل جنسی می یابد و از قابلیت تولید مثل برخوردار می شود. ما نمی توانیم دوره بلوغ را مرحله فعالیت جنسی فرد بنگاریم، اما بی گمان مرحله بلوغ باید به عنوان مهم ترین رویداد تاریخ جنسی فرد انگاشته شود.

پروزه ی تحقیقاتی که پیش رو داریم به بررسی مشکلات رابطه ی والدین با دختران در سن بلوغ می پردازد. هدف از انجام این پروزه ی تحقیقاتی کمک به والدین به هر چه بیشتر و بهتر شناختن دخترانشان به خصوص در سن بلوغ که بحرانی ترین لحظات زندگی هر فردی در دوران بلوغ اتفاق می افتد، و چگونگی رفتار کردن با دختران و شناخت احساسات و عواطف و ارزش نهادن به آنهاست. در این پروژه ی تحقیقاتی که از پرسشنامه ی محقق ساخته استفاده شده است به صورت تصادفی و در اختیار اولیاء دختران در سن بلوغ گذاشته شده است. نتیجه گیری کلی که از رابطه بین پرورش شخصیت اجتماعی و موضوعاتی تربیت جنسی را تشکیل می دهند، برگزاری کلاس های طرح بلوغ در مدرسه، نقش دوستان و عدم آشنایی والدین با پیامدهای بلوغ به دست آمده است.

اهداف تحقیق

هدف کلی:

بررسی میزان شناخت والدین از ویژگی های دوران بلوغ دختران و پیامدهای آن

هدف جزئی:

1.بررسی میزان شناخت والدین از ویژگی های دوران بلوغ دختران

2.بررسی میزان شناخت والدین از پیامدهای آن

دوره بلوغ

بلوغ مرحله ای از زندگی است که طی آن فرد به تکامل جنسی می رسد و آن نتیجه از قابلیت تولید مثل برخوردار می شود. بلوغ با دگرگونی هاى فیزیولوژى در بدن همراه است. به نظر زیست شناسان، منشا طبیعى بلوغ، ترشح هورمون هاى جنسى به ضمیمه فعالیت هاى منظم بعضى دیگر از غدد داخلى است. اصطلاح بلوغ از یک واژه ی یونانی به معنای (سن مرد شدن) یا به عبارتی (رویش مو در بدن) اقتباس شده است. بلوغ مرحله ای از زندگی است که در آن، فرد تکامل جنسی می یابد و از قابلیت تولید مثل برخوردار می شود. طی مرحله ی بلوغ که معمولا چهار سال طول می کشد، دو فرآیند عمده رخ می دهد که عبارتند از بلوغ جسمانی و رشد جنسی. هر نوجوان به طور طبیعی به بلوغ جسمانی دست می یابد و هم زمان تغیرات چشمگیری در قد، وزن و سایر اندام های بدن وی صورت می گیرند.

دوره ی نوجوانی و بلوغ به سنین بین 12 الی 18 سالگی اطلاق می شود. این دوره یکی از بحرانی ترین دوره های زندگی می باشد گاهی اوقات گذاشتن از مرز کودکی و رسیدن به قلمرو بلوغ با نابسامانی ها و مشکلات فراوانی توأم می باشد. در این دوره نوجوان نه دیگر کودک است و نه هنوز به درستی بالغ شده است و فرد در مرز بین این دو مرحله کودکی و بزرگسالی قرار می گیرد و با فشارها و انتظارات خاص هر دوره روبرو می شود. ...

ویژگیهای عمومی رشد در دوران بلوغ

هر مرحله ای از رشد در عین آنکه از یکسری اصول و قوانین کلی رشد پیروی می کند ولی در عین حال برای خود دارای ویژگی های خاص می باشد. در دوره ی بلوغ از دو ویژگی مهم در رشد می توان نام برد:

1. تغییرات سریع رشدی در دوره ی بلوغ: بلوغ یکی از دو دوره ی در فراخنای رشد است که دارای ویژگی رشد سریع می باشد. دوره ی دیگر دوره ی قبل از تولد و شش ماه اول زندگی می باشد که به عنوان رشد ناگهانی نوزادی اشاره می شود. تغییرات سریعی که در رشد دوره ی بلوغ اتفاق می افتد معمولا به نام رشد ناگهانی دوره ی نوجوانی نام می گیرد. سرعت رشد در این دوره به مدت یک یا دو سال قبل از بلوغ جنسی و تا شش ماه یا یکسال بعد از بلوغ جنسی ادامه دارد. البته این رشد سریع نه تنها در بعد جسمی بلکه در ابعاد روانی نیز وجود دارد. دوره ی کامل رشد سریع (خصوصا در رشد جسمانی) در دوره ی بلوغ برای تقریباً سه سال طول می کشد و این مدت طولانی تر از سرعت رشد دوره ی نوزادی است که مدت آن کمتر از یکسال و نیم می باشد.

سرعت رشد در خلال بلوغ به عواملی از قبیل وراثت، نفوذ غدد درون ریز و عوامل محیطی مربوط می شود.

2. بلوغ دارای یک نمود و ظاهر منفی است: تغییراتی که در دوره ی بلوغ در نوجوانان بوقوع می پیوندند اغلب ظاهری منفی دارند و نوجوانان معمولا کیفیت های خوب رشدی سابق خود را از دست می دهند. در بعد جسمی نوجوان توان و نظم رشدی سابق خود را (خصوصا در دوره ی دبستان) از دست می دهد و تغییرات جنسی اغلب به صورت یک تغییرات ناخوشایند و نامناسب برای او مطرح می شوند یا در بعد روانی، فرد تعادل و توازن عاطفی خود را از دست می دهد و با اندک ناملایمتی هیجانی می شود و بی صبری نشان می دهد و همچنین نوجوان در این دوره نیاز شدیدی به کسب استقلال از بزرگسالان (والدین و معلمان) پیدا می کند که این اغلب برای آنها واکنش های ناخوشایندی را از طرف بزرگسالان به همراه می آورد. بدیهی است که این تغییرات فی نفسه منفی نیستند و علیرغم تظاهرات منفی خود لازمه ی رشد می باشند و مانند تغییرات رشدی در دوره های قبل جزو طبیعت جسمانی و روانی نوجوان می باشند و بنابراین برای نیل به کمال انسانی ضروری می باشند.

مقدمه

فصل اول / طرح تحقیق

بیان مسئله

ضرورت و اهمیت تحقیق

اهداف تحقیق

سؤالات تحقیق

تعاریف نظری و عملیاتی

فصل دوم / پیشینه و ادبیات تحقیق

پیشینه نظری

پیشینه عملی

اسطوره ها

دوره بلوغ

نشانه هاى بلوغ

بالیدگی جنسی

انواع تعریف بلوغ

ویژگیهای عمومی رشد در دوران بلوغ

بلوغ و بحران بیولوژیکى

خصوصیات رشد در دورهی بلوغ

بلوغ دختران

بلوغ زودرس چیست؟

چرا بلوغ زودرس مهم است؟

عوامل ایجاد بلوغ زودرس کدامند؟

آیا درمان بلوغ زودرس لازم است؟

علل و عوامل پیشرسی بلوغ در کودکان

راهکار های بلوغ زودرس کودکان

تغییرات جسمی دخترها در دوران بلوغ

در دوران بلوغ چه اتفاقی می افتد؟

چرا بهداشت این دوران اهمیت دارد؟

در دوران بلوغ دختران چه اتفاقی می افتد؟

ترتیب تغییرات جسمی دخترها در دوران بلوغ

رشد شناختی

رشد عاطفی

بلوغ و بحران عاطفی

رشد اخلاقی و مذهبی

بلوغ و احساسات مذهبى

بلوغ و ارتباط با همسالان

بلوغ و ناسازگاری با والدین

توصیه های تربیتی در مورد بلوغ

آثار و پیامدهای بی اطلاعی نوجوان از مسایل بلوغ

محیط اخلاقی و تربیت جنسی

چرا آموزش جنسی لازم است؟

موقعیت نوجوان و اهمیت خانواده

ویژگیهای خانواده متعادل

خانواده های معیوب

تصویری از مشکلات خانوادگی نوجوان

واکنش دختران نسبت به بدرفتاری والدین

تدابیر پیشنهادی برای حل مشکلات خانوادگی نوجوان

نظریه های دانشمندان

فرضیه ها

فصل سوم / روش اجرای تحقیق

روش تحقیق

جامعهی آماری

نمونه آماری

روش نمونهگیری

ابزار اندازه گیری (تحقیق)

فصل چهارم / تجزیه و تحلیل داده ها

مقدمه

آمار توصیفی

فصل پنجم / نتیجه گیری

نتیجه گیری تجربی و تئوریک:

آمار توصیفی

آمار استنباطی

فرضیه های پژوهشی

منابع و مآخذ

ضمائم

جداول

نمودارها

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید